coaching

voor directeuren, managers en ondernemers

  1. Home
  2. |
  3. Coaching

COACHING

Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context

MissionMatters-coachingMission Matters begeleidt directeuren, managers en ondernemers en daarmee dus organisaties om fundamenteel succesvol te zijn in een veranderende omgeving. Dit doen we vanuit onze visie op de werkende mens.

Wat ‘succes’ is, hangt af van je missie van wie je bent en wat je wilt. Een doel van Mission Matters is om directeuren, managers en ondernemers vanuit die missie verder te laten komen, een stap vooruit te maken. Coaching is daarvoor een krachtig middel, het is een effectieve manier om aan organisatie- en persoonlijke ontwikkeling te werken.

Coaching start altijd met een persoonlijk gesprek. De klik als basis voor vertrouwen, jouw doelstelling als basis voor ontwikkeling.

Coaching ondernemers

Coaching voor directeuren

Als directeur of topmanager sta je vaak alleen en krijg je minder feedback. Terwijl je wel eindverantwoordelijk bent voor het managementteam, voor de koers, de resultaten van de onderneming en voor het gedrag en de houding van de organisatie. Jouw invloed heeft impact op het succes van de organisatie en de medewerkerstevredenheid. Een kritische en meedenkende sparringpartner geeft inzicht in jouw eigen gedrag en de effecten daarvan. Je ontwikkelt je tot wie je werkelijk bent. Ben jij klaar voor een sparringpartner die bijdraagt aan fundamenteel succes voor het bedrijf?

Coaching ondernemers

Coaching voor managers

Wij geloven dat als managers zichzelf kennen, ze zich verbinden met hun taak, de teamtaak en de teamleden, er met plezier gewerkt kan worden aan resultaat. Als manager dien jij ervoor te zorgen dat jouw team een geïnspireerd en goed samenwerkend team is.  Thema’s die wij vaak krijgen zijn authentiek leiderschap, teamdynamiek en stakeholder management. Wil jij een fundamenteel succesvol bedrijf en team? Dan is coaching voor managers iets voor jou. 

Coaching ondernemers

Coaching voor ondernemers

 Ondernemer zijn betekent initiatieven nemen, kansen najagen, doelen behalen en beslissingen maken. Als ondernemer heb je daarom behoefte aan een gelijkwaardig gesprek van ondernemer tot ondernemer. Waarbij iemand onafhankelijk luistert en ervaringen deelt en jouw reflectievermogen en inschattingsvermogen vergroot doordat je een onafhankelijke spiegel voorgehouden krijgt. Thema’s die wij vaak krijgen zijn persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, zakelijke ontwikkeling van het bedrijf en leiderschap. Laat ons die onafhankelijke spiegel zijn voor jou als jij een zakelijke of technische dienstverlener bent!

Jouw missie in de nieuwe realiteit

Mission Matters kijkt in het licht van nieuwe mogelijkheden naar jouw (bedrijfs)situatie, talenten, drive en ambities. We verbinden jouw missie met de kansen van nu en morgen. Zo krijg je zicht op een ontwikkelpad: de basis voor een succesroute op maat. Wij doen dit al decennia voor bedrijven, ondernemers, teams en professionals. Wij werken aan organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling.

Mission Matters koppelt een gedegen theoretische onderbouwing aan praktisch inzicht en geeft je ruimte om jezelf en je organisatie verder te ontwikkelen op de onderdelen die er echt toe doen.

Ron Leppers

Directeur, SGS

De afgelopen 6 maanden heb ik een coachingtraject doorlopen bij Angelique. Na het stellen van de voornaamste doelen zijn we aan de slag gegaan. De sessies waren leuk en ontspannen, maar zeker ook inhoudelijk en soms ook confronterend. Haar manier van coachen is lekker direct en dat resulteerde in een prettige samenwerking en een waardevol afgerond coachingtraject. Ik ben er zeker beter en sterker door geworden, ik kan haar iedereen aanraden!

Paul Marchant

Manager, Engie