coaching

  1. Home
  2. |
  3. Coaching

COACHING

Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context

MissionMatters-coachingMission Matters begeleidt en ontwikkelt personen, en daarmee dus organisaties, om fundamenteel succesvol te zijn in een veranderende omgeving. Dit doen we vanuit onze visie op de werkende mens.

Wat ‘succes’ is, hangt af van je missie van wie je bent en wat je wilt. Een doel van Mission Matters is mensen vanuit die missie verder te laten komen, een stap vooruit te maken. Coaching is daarvoor een krachtig middel, het is een effectieve manier om aan organisatie- en persoonlijke ontwikkeling te werken.

Coaching start altijd met een persoonlijk gesprek. De klik als basis voor vertrouwen, jouw doelstelling als basis voor ontwikkeling.

Coaching ondernemers

Coaching voor directeuren

De topmanager of directeur is eindverantwoordelijk is voor het managementteam, voor de koers, de resultaten van de onderneming en voor het gedrag en de houding van de organisatie. Bij grotere organisaties bieden we boardroom coaching aan het gehele directieteam.

Coaching ondernemers

Coaching voor managers

Als manager zorg je voor een geïnspireerd en goed samenwerkend team van professionals. Ze werken binnen het uitgezette beleid van de directie.

Jij bent de verbindende schakel tussen jouw team en directie. Daar zit ook vaak de squeeze. 

Coaching ondernemers

Coaching voor ondernemers

Bij het coachen van ondernemers draait het om de ondernemer als mens en als leider van het eigen bedrijf.

Mission Matters richt zich op zakelijke en technische dienstverleners.

Jouw missie in de nieuwe realiteit

Mission Matters kijkt in het licht van nieuwe mogelijkheden naar jouw (bedrijfs)situatie, talenten, drive en ambities. We verbinden jouw missie met de kansen van nu en morgen. Zo krijg je zicht op een ontwikkelpad: de basis voor een succesroute op maat. Wij doen dit al decennia voor bedrijven, ondernemers, teams en professionals. Wij werken aan organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling.